firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

2013.április 5.napjára sikerült

2013.04.05. - trashr5 Szólj hozzá!

Lehetetlen megkezdeni egy füzetet. Olyan mint....ha, távoli gyöngyöket fűznék újra. Egyik az eredet, a másik a végzet. Újra és újra eljön az élvezet. Akkor az idő egy nem értelmezhető végtelen jövő. Fehér ívek (gondolod) elrejtenek, pedig nem segítenek, muszáj kisírnod magad mindenkinek. Ó, hol az ív? Az szürke negatív. Ágyad zöld mohája, öled sötét mélye vakít. Eljátszottam már a komfortos lakájt és ehhez senki sem szimulált élvezetet, na ja! Magamra vessek. Így volt, így van Londonban, Stockholmban, lehetek bárhol elesett szegény legény, csak fel ne karoljanak az Istenek! Bizony kedves, nehéz megkezdeni egy új füzetet.

Holnaptól holnapig az élet megtörik, de ezt kényszeresen ne higgyük el, a fagyban a fa is vastagodik. Nem tudtam kimondani szerelmem tegnapig, valameddig. Ezt már ne hidd el nekem, kellene már valami megrontó kegyelem, hogy legyen és legyen.

Címkék: szép bál ketten nélküled újjászületés holnap ifjúság lebegő mégis pőre ájult

A bejegyzés trackback címe:

https://firkak.blog.hu/api/trackback/id/tr725203082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása