firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

elrejt a köd

2010.01.06. - trashr5 Szólj hozzá!

Kedveseim,így Koppenhágát követően,mint mindig máskor,minden veszélyes maradt.Továbbra is egy nem tetsző valóságban leszünk kénytelenek élni.A veszélyes munkahelyek,a veszélyes utcák,a veszélyes lakások és a veszélyes szerelmek még/megint uralkodnak felettünk.Veszélyes kocsmákban iszunk mindenféle veszélyes szeszeket és nem csak modataink,de gondulatunk is veszélyesek.Most mindent elrejt a ködbe múló idő.Volt ez már,rémlik valahonnét,volt ez már, a nosztalgia a múlt után.Vajon azt megéltük és túléltük? Vagy ismétlések homálya tesz eggyé mindent s hírdeti a mindenkori vészt: óvatosan lépj az útra,mit megtalálni vélsz.

Marad a kockázat  -figyelj!-,  hüppögve nem lehet újra teremteni. Akkor még a semmi sem marad,nem lesz új kezdés.

 

 

Címkék: nosztalgia utcák kedveseim ismétlések

A bejegyzés trackback címe:

https://firkak.blog.hu/api/trackback/id/tr101650543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása