firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

alvó vadak

2010.05.16. - trashr5 Szólj hozzá!

Furcsa parlamenterek árasztották el mostanában az országot és annak házát. Porondnak nézik az üléstermet,hol az elnök az idomár.Megérjük még,hogy a ketrecben alvó vadállatok fellázadnak.Miben lesz akkor részünk népem? 

Címkék: ország ház idomár

Franciska

2010.05.16. - trashr5 Szólj hozzá!

Ahogy most az eső veri az ablakot, lessük az utcát az üvegen át, valami formálódik odaát.   Franciska fonalát tűbe fűzi, varr a fotelben csendben, néha igazít szemüvegén.   Nem kéne begyújtani? Öreg ez a ház. Nem kell fiam,megszoktam, csak a kezem ne fázzon.   A…

Címkék: igazít szemüvegén

egy megállapítás

2010.05.16. - trashr5 Szólj hozzá!

Mondanám kedvenc fodrásznőmnek legyen a szeretőm(kedvesem) de nem teszem soha többé nem bíznék meg benne.    

Címkék: a bizalomról

késő

2010.05.12. - trashr5 Szólj hozzá!

Marlene, voltál-e már katonák oldalán? Markotányosnak lenni veszélyes mesterség ám, bájos leánykám. Tudom,téged vonz Wallenstein és vele a halál. Vigyázz hát nagyon,ne találjon reád túl hamar!Hiába lesz akkor gyönyörrel gyötörnöd magad.  

Címkék: marlene mestersége

egy álom

2010.05.11. - trashr5 Szólj hozzá!

Lebegő valóságban álltam egy létező talján balján, emelvényen talán. Mosolyogva intett az éljenző tömegnek: most már mehettek! Rómában jártam a huszadik században. Akkor ragyogott a nap. Még ragyogott.  

Címkék: ez megy mostanában

hajnali beszély

2010.05.10. - trashr5 Szólj hozzá!

Keresni egy sosem létezett Aranykort?Ugyan!Nem kell mindenért a sötét angyalt kárhoztatni,ő is csupán egy teremtvény,semmi más. Az embert az embertől kell megvédeni.Felfegyverkezve ne várj jót és jótetteket!Rombolást találsz,ha figyelsz. Parázna gyilkosok követik a nyomorultakat a…

süti beállítások módosítása