firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

Mersz?

2010.09.25. - trashr5 Szólj hozzá!

 

Ez itt a holnap bálja; nincs belépő, ha mersz, bejöhetsz! Vonz a titkok árja ugye? Gyere-gyere! Itt megfeneklett álmok ringanak a táncban, hölgyek s urak, nincs lekérés, nincs elutasítás. Párban a romlásban. Hatalmas a zenekar, nagyot szól(a maga módján nem is rosszul), ismerik az isteni partitúrát. A karmester: kicsit zavaró, épp beszédet mond. Ez egy anakronista bál, minden ami vele jár és belefér, így szónok akármit mondhat-het-hét, úgyis pribék. Álom bál ez, ide még a cédák se járnak a közeli bordélyból. Ez a szabadság nekik se jó. Ó, Magyarország, Te Szent! Neked milyen? Elképesztő ez a világ, ahol SENKISE bánt (Odüsszeusz irányt vált)! Holnapra, holnap ez a bál. Valahol? Tudom én, a Vörös Bikánál.

 

A vakság jobb? Persze értem: fizetett! Illeszkedni kell, ez legmegfelelőbb közhely. Népiesség ma, itt? Majomjáték. Hej Játék? Hej Joe! Hejjjj! Mama, ez még szordínóban sem lehet igaz!


Írtam Szeptember havában, segéljen az Isten benneteket!

Címkék: tánc bál beszéd zenekar holnap igaz vakság senkise

A bejegyzés trackback címe:

https://firkak.blog.hu/api/trackback/id/tr122322525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása