firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

valahol

2010.01.28. - trashr5 Szólj hozzá!

 

Nem lehet azt tudni fiam,mi lesz holnap a kocsmában,ha kifizetik a napibért a fiúknak,lőni fognak,az biztos,A csillár se marad a helyén.Annyi bourbon után a tulajdonos is sírva fakad a bevétel láttán.Volt olyan,hogy Jim -tudod,a sánta Jim-, a poharat kettőbe harapta.Vérzett is a szája,de rendesen.Elpiálja a pénzt,de niincs otthon neki senki. A székek olyankor miszlikbe törnek,de a fiúk okosak ám.Vigyáznak az ütéssel,hisz másnap újra munka van és mi lesz az újabb viadallal,ellenfél nélkül unalmas játszani.Amúgy meg látod fiam,a marhákon kívül nincs itt   más,mint szikkadt föld és szállongó por.Valahol vidámság is lehet,nálunk vak a világ.Az is marad.

 

Címkék: jim csillár napibér szikkadt

A bejegyzés trackback címe:

https://firkak.blog.hu/api/trackback/id/tr241708070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása