firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

vad oldalon

2010.01.17. - trashr5 Szólj hozzá!

 Mindig a vad oldalon mászkálsz.Nem tudván a jóról vagy akármiről ami vigasztalna.Az utcákon mindenféle emberek nyüzsögnek,nevetgélnek,dühösek,sírnak,valamit el akarnak adni neked.Még az eső is eleredhet és húzódhatsz be a vasút alá.A sok szőke amerikai lány mosolyog rád és az arcuk oly egyforma,hogy meg sem különböztedheted őket,pedig ez nem Kalifornia,hanem New York a sokszínúségével,bájával a Harlemmel és Bronx utcáival.A Central Park is integet a pihengető napozókkal.Minden neked kínálja magát ahogy haladsz a hídon át. Táncolnak a fekák nem rejtve arcukat itt övék is a világ.Egyenlők és szabadok mind,de rabok is, mint te.És megint az utcák  -de,hisz ott élsz- 3D-ben bomlanak szét és szerteszórják üde hamvaikat. Édesem,velem ugye nem félsz?

 

Címkék: eső vasút szőke rabok utcák napozók fekák

A bejegyzés trackback címe:

https://firkak.blog.hu/api/trackback/id/tr231678394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása