firkák

ne keress logikát!

valami idő

'; });

firkák

Az év,amely csak éppen megszületett. Már öregszik.Egyébként megvagyok. Ez egy komolytalan blog vagy mégsem? Köszönöm az érdeklődésedet!

Friss topikok

Indafotó képek

a bárány

2010.01.10. - trashr5 Szólj hozzá!

Sheep A bárány megunta már a vidéki életet.Gondolta úrnak lenni a városon, az izgalmasabb. Lesz ott birkakocsma bőven és birkasörrel birkakurvát leitathat. De jaj neki,nincs mező és menő birkanő,csak vágóhidak.      

az eget nézzük

2010.01.09. - trashr5 1 komment

Illik már a régi ruhát levenni,ágyba bújni veled.Szépséggé vált kútból merni vágyat és kéjt.Lihegő reményt.Gondod és gondom kavarog ahogy az ágy hajója ring velünk.Az ablakon át a pőre eget nézzük,cicázunk a Holddal s a csillagok oly távol vannak.Ráismerünk újra…

Címkék: régi kéj jót távol pőre

senki

2010.01.07. - trashr5 Szólj hozzá!

 Nekem ne mondja senki,mire gondoljak és mit álmodjak.Hozzám ne símuljanak nyomorult szajhák.Hiába vívnak értem.Kevés ma az időn a szakadás.Jéggel telt az éjem.Aharaghangjaalétem.

elrejt a köd

2010.01.06. - trashr5 Szólj hozzá!

Kedveseim,így Koppenhágát követően,mint mindig máskor,minden veszélyes maradt.Továbbra is egy nem tetsző valóságban leszünk kénytelenek élni.A veszélyes munkahelyek,a veszélyes utcák,a veszélyes lakások és a veszélyes szerelmek még/megint uralkodnak felettünk.Veszélyes…

süti beállítások módosítása